Despre noi

Trainer profesionist

Q-Feel Training este o companie nationala care activeaza in Romania din 2009 si este formata dintr-o echipa de traineri, artisti si psihologi capabili sa transforme procesul de invatare in experiente practice, care isi gasesc aplicabilitatea in viata personala si profesionoala.

Suntem specializati in oferirea de solutii pentru companii si oameni care activeaza in interiorul acestora.

Utilizam metode pedagogice moderne, axate pe tehnici folosite in teatru si create special pentru a raspunde cerintelor de perfectionare la momentul actual.

Fie ca este vorba de training de dezvoltare personala, workshop de creativitate, prezentari in public, teambuilding sau cursuri open – aplicam cu succes aceste tehnici.

Aceasta noua abordare in etapa de instruire a angajatilor este utilizata de companii cu renume la nivel mondial. In gama de servicii oferite de Q-Feel Training se regasesc si prezentarea de concepte si organizarea diferitelor evenimente.

Avem resurse si suntem creativi!

Scopul Q-Feel

DEZVOLTARE PERSONALA prin teatru.

Motto: “Be Smart! Feel Free!

Suntem un grup de oameni creativi si entuziasti, cu un background profesional foarte bine conturat si avem ca scop transmiterea energiei si a cunostintelor noastre catre ceilalti.

Indiferent ca esti persoana fizica sau companie, implicarea noastra, traseul urmat si rezultatele isi vor atinge scopul.

Hai ! Sa parcurgem impreuna acest traseu si sa experimentam ce inseamna dezvoltare personala prin teatru.

Fiecare rezultat ne motiveaza sa dezvoltam metode noi si astfel avem confirmarea ca ceea ce facem este benefic pentru orice om indiferent de nivelul lui profesional.

Personalitatea fiecaruia dintre noi este compusa din emotii, comportament, decizii si reactii care incep sa se contureze inca din copilarie si se dezvolta pe masura ce ne maturizam.

Cand luam decizia de a face ceva legat de comportament, de atitudine, de evolutie si de dezvoltare personala, facem un prim pas spre o viata mai buna si plina de satisfactii.

Prin serviciile de training oferite de Q-Feel reusim sa aducem pe scena vietii fiecarui participant – vitalitatea si pofta de a experimenta, iar aceste lucruri atrag dupa sine dorinta de depasire a limitelor si incredere in fortele proprii.

Q-Feel Logo Vector


Doina Ionescu

Doina Ionescu

Owner & Trainer


Sunt fondatoarea Q-Feel Training (2009), actrita (absolventa Universitatea Hyperion – sectia Arta Actorului, clasa prof Virgil Ogasanu, in 2007) regizor de teatru si Formator Autorizat CNFPA. Din 2006 organizez si sustin programe de training, teambuilding, cursuri de actorie, dictie, comunicare si public speaking şi workshop-uri de creativitate si dezvoltare personala. Ma implic in organizarea diferitelor evenimente artistice si culturale.Totodata, sustin ideea ca “Magia teatrului este in noi, în fiecare” si ca oricine isi poate exersa si imbunatati rolul său pe scena vietii.

Ninel Petrache

Ninel Petrache, Actor, Profesor

Profesor Actorie


Ninel Petrache este actor, absolvent al Facultatii de Arte- Specializarea Actorie din 2009, la clasa d-nei Lucia Muresan. In 2011 a absolvit masterul in  Actorie la clasa d-nei Adriana Marina Popovici. Din 2005 sustine cursuri de actorie, dictie, miscare scenica si improvizatie. In prezent este profesor de actorie la after-school si gradinite.Pana in prezent a jucat in peste 20 de piese de teatru, a jucat in  telenovela ”Aniela”- Acasa Tv, in doua filme artistice si peste 10 scurt-metraje.A scris peste 50 de scenarii de teatru pentru copii si a regizat mai mult de 20.

Vali Sargan

Vali Sargan, marketing, web designer, Director Marketing

Director Marketing


Vali Sargan este directorul nostru de marketing, absolvent al Facultatii Management Financiar Contabil din 2009 si detinator al unei mici afaceri pe parte de web design, optimizare seo si promovare in mediul online. Vine cu un background impresionant pe parte de vanzari si incearca de fiecare data sa isi depaseasca conditia si target-urile impuse. Este un tip orientat spre rezultate cu metode de lucru naturale. Spiritul de echipa, ideile si principiile lui il fac sa fie un om de de valoare in echipa noastra. Incetul cu incetul va ajunge si trainer.