Cursuri actorie, Cursuri adulti, Cursuri copii

Acvariu pestisori, curs actorie adulti si copii

 Cursuri actorie pentru adulti si copii

Scopul principal al acestor cursuri este dezvoltarea personala! Alte cateva beneficii importante mentionate de cursanti sunt: obtinerea increderii in sine, depasirea barierelor de comunicare, precum si imbunatatirea creativitatii si expresivitatii la nivelul atitudinilor si in limbaj. Cursul include si pregatirea unui spectacol de teatru.

Durata: minim 4 luni – o sedinta (2h)/saptamana

 

Public-SpeakingCursuri respiratie, dictie si vorbit in public

 Cursuri de Initiere in Public Speaking si Dictie acestea te ajuta sa iti imbunatatesti pronuntia, discursul, sa vorbesti clar, coerent, cursiv si expresiv – si cel mai important: sa iti placa sa vorbesti si sa te adresezi unor grupuri din ce in ce mai mari de oameni.  Pentu ca mesajul pe care doresti sa il comunici sa ajunga la interlocutor, cuvantul rostit trebuie sa fie clar, frumos, simplu si expresiv, deoarece el este reprezentantul cel mai concret al gandului.

Durata: 3 ore

om care urca, depasirea barierelor, improvizatie

Cursuri improvizatie

Tehnicile improvizatiei reprezinta o excelenta modalitate de a dobandi abilitati de comunicare, prezentare, inter-relationare, curajul in asumarea riscurilor, cresterea capacitatii de adaptare, spontaneitatea in rezolvarea problemelor neprevazute, dobandirea sigurantei si increderii in sine.

Durata: 2 luni – o sedinta (2h)/saptamana

 

CURSURI OPEN

 

Formular inscriere