Servicii Q-Feel Training

 

Servicii Improvizatie

Un bun leader trebuie sa poata intelege importanta fiecarui rol din echipa si sa se adapteze stilurilor diferite ale membrilor echipei sale, aceste cursuri sunt menite sa ii inspire si sa ii ghideze in directia dorita, sa asculte, sa accepte idei si sa ia decizii, uneori sub presiune sau conditii de incertitudine. In plus, spontaneitatea si creativitatea sunt esentiale atunci cand exista termene limita si trebuiesc luate decizii.

Servicii Dezvoltare Personala

Desi este un termen frecvent utilizat, el implica activitati si experiente care au scopul final de a dezvolta abilitatile personale . Aceasta contribuie la imbunatatirea calitatii vietii, realizarea aspiratiilor si viselor personale.

Servicii Dictie

O dicție buna va poate transforma intr-un negociator mai bun. O pronuntare corecta si ferma a cuvintelor va transforma intr-o persoana convingatoare. Fie ca sunteti angajati sau angajatori, persoana publica sau nu, un mai bun discurs contribuie la impactul pe care il aveti in fata altora.

Training Public Speaking

Abilitatea de a transmite mesaje in fata unui public, fie ca vorbim despre discursuri, sedinte sau prezentari, se obtine experimentand. Aceasta este indispensabila in contextul actual pentru ca de fluenta, puterea și persuasiunea cuvintelor noastre atarna de multe ori reusitele profesionale și personale la care dorim sa ajungem.

Training Personalizat

Comunicarea este un ansamblu de actiuni care au in comun transmiterea de informatii sub forma de mesaje, stiri, semne sau gesturi simbolice, texte scrise s.a. intre doua persoane, numite interlocutori, sau mai formal, emitator si receptor.

Cursuri Open

Actorie, Improvizatie, Dictie sau Public Speaking! Sunt cursuri care pun accent pe resursele interioare ale participantilor, ajutandu-i sa devina increzatori,sa cunoasca oameni noi, sa se exprime liber si sa se joace.

Servicii Organizare Evenimente

Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii complete pentru organizarea de evenimente. Indiferent ca este vorba de un concept deosebit, de elemente de butaforie, costume, artisti sau personal auxiliar, sunet, MC, servicii de foto&video si montaj – avem toate resursele necesare pentru crearea unui eveniment deosebit.

Servicii Comunicare

Comunicarea este un ansamblu de actiuni care au in comun transmiterea de informatii sub forma de mesaje, stiri, semne sau gesturi simbolice, texte scrise s.a. intre doua persoane, numite interlocutori, sau mai formal, emitator si receptor.