Eveniment JTI

Personaje rock – aniversare 20 ani JTI – proiect in colaborare cu DRAFTFCB, la Palatul Parlamentului – dec. 2013


Eveniment Sobranie

Dansatori Vals – Eveniment Sobranie – Balul Vienez, desfasurat la Palatul Parlamentului, 8 Martie 2014


Workshop improvizatie

Workshop improvizatie – "Liceul Tehnologic" nr 1 – Fundulea – 24 feb 2014


Eveniment de Paste - Auchan Titan

Eveniment de Paste - Auchan Titan Proiect realizat cu Nei Pandorra


Training GSK - Sinaia

Training de comunicare

 Testimoniale

Q-Feel Training 4.75 out of 5 based on 4 ratings. 4 user reviews.
Q-Feel Training
05/02/2014
Trebuie sa recunosc faptul ca la inceput eram retinuta si timorata. Nu ma imaginam relaxata in fata atator oameni. Insa ma bucur teribil ca am ajuns astazi aici. Trec priintr-o perioada plina de confuzie, insa astazi m-am incarcat cu o tona de energie si buna dispozitie. Nici nu stiu cum a trecut timpul si nici nu stiu cand Roxana retinuta a iesit de pe usa, lasand loc Roxanei relaxate, vesele… poate chiar adevaratei Roxana. Iti multumesc pentru rabdare si pentru un timp minunat.

Draga Doina, Multumesc frumos pentru o dupa-amiaza placuta. Exercitiile propuse de tine au fost relaxante si pentru cateva ore am uitat de problemele cotidiene. Pot afirma ca ai facut o treaba foarte buna reusind sa integrezi fiecare persoana in joc. Felicitari!

Felicia

Doina, iti multumesc pentru timpul placut pe care l-am petrecut in mansarda ta si pentru atmosfera placuta pee care ai creat-o cu energia si deschiderea ta. Sper sa bucuri cat mai multi oameni prin munca ta!

Ana

Doina, Multumesc pentru aceasta experienta noua, deosebita. A fost intr-adevar un exercitiu foarte bun pentru mine, chiar simt ca am o alta stare. Am lasat nesiguranta si gandurile si am intrat in joc. Rezultatul: autodepasire, cunoastere de sine, incredere, conexiune cu ceilalti, momente unice in viata. Voi pastra aceste momente undeva in amintirile mele, multe si pretioase. Numai bine!

Cu drag, Romina.

Posteaza un comentariu mai jos:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Comentariu